Wednesday, September 16, 2009

Väike seik mis nüüd meenus...

Kompaniiülema käsk oli järgnev...kõik pühapäeval toodud toidukraam, mis on kiiresti riknev(õunad jms.) peab olema hävitatud pühapäeva öörahuks. Kõik ülejäänu esmaspäeva öörahuks.
Keegi seda muidugi ei järginud ja tihtipeale toodi kasarmusse terve nädala shokolaadivarud. Kahjuks sai pidu läbi kui teisipäeval üks tüüp sõi suurt juustutükki rahulikult omas magalas ja jäi sellega leitnantile vahele. Järgnevalt käsutati kogu rühm koridori peale ja kästi välja tuua kogu toidukraam, mis kellegil kapis oli. Minul juhtus see olema üks 250G Fazeri shokolaad...mõnele teisele oli toodud 400kr eest toidukraami mõni päev varem. Toakaaslane toppis mulle kätte oma "Tiina" kommide koti, mille ma ka vastu võtsin, ehk siis tema jäi n-ö. puhtaks poisiks.
Käsk oli siis järgmine...kellel on mida hävitada, hakkab sööma...kellel mitte, võtab toenglamangusse(basically kätekõverduse positsioon kui keegi ei tea). Tiina kommid läksid päris kiiresti alla ja parem osa shokolaaditahvlist samuti, muidugi jagasin maiustusi ka ümbruskonnaga, kaasa arvatud endine kommide omanik (pidi vist päris lollisti tundma seal toenglamangus).
Veel parem oli see, et ühele teisele toakaaslasele oli toodud hunnik pakisuppe, mille ta pidi alla ajama. Tegi isegi ühe paki lahti ja maitses sisu ning tänu sellele sai loa kogu kraam ära vista.
Lõpuks said kõik söönuks ja komme/shokolaadi/krõpse/küpsiseid jagati igale poole, ka kaadrile.
Ühele sõdurile toodi õnnetul kombel pool liitrit mett, mis lõpuks kokkuleppel viidi puhkeruumi külmkappi.
Kõige selle tipuks oli seik, et kogu eelnev söömine toimus vaevalt 15 minutit enne õhtusööki :D

No comments: