Thursday, September 18, 2008

Sass on lihtsalt liiga persekukkunud, pardon my french...

Olen pikemat aega Sassiga sidet pidanud emaili teel, kokku oleme kumbki vist 2 tükki saatnud...
Igaljuhul viimane kiri oli päris metsas ja seda päris mitmes mõttes, ma loodan et ta ei pahanda kui seda ka teistega jagan. Mingil määral võib siia vist ka edaspidi kirjavahetust üles panna. Selle tüübiga lihtsalt juhtub igasugu asju :D

No tere-tere-terv taavi...

minul raisal lääheb ikka pagana hästi, laupäevast saati olen ma lihtsalt joonud:P:P:P let me explain

minu elu läks astme võrra paremaks laupäeval, kui ma satusin thamesi festivalile... see oli muuseas vingeim festival millel ma olen olnud. muuseas oli seal balti riikide telk, kus olid ettevõtlusarendamise sihtasutuse (EAS-i) telk kus ma leidsin esimesed eestlased:D:D ja sealt läks pidu lahti kaks päeva järjest panin pidu leedu naiste arvelt, edasi jootsid mind eesti saatkon na töötajad ja eas-i esimees(ma muuseas esindasin eestit seal festivalil baltimaade telgis, kus ma tutvusin karja eestlastega) praegu elan kahe eesti plika juures camdonis, mis on vist üldse vingeim koht londonis, siin segunevad kõik ja ma mõtlen kõik kultuurid:D, kurat küll oleks mul aega, mul oleks praegu juba oma seiklustest kaheosaline romaan valmis, igatahes jälle highlighte... mitte lihtsalt eesti saatkonnas ei teata mind nimepidi, vaid seda teavad juba ligi 50 eestlast, nimelt ajan ma EAS-i abiga londoni eestlaste klubi, eestlasi on siin tegelt ligi 500... nendega on suured plaanid veel, tööd sain juba ammu baaris, pole viitsinud kordagi sinna minna, liiga lihtsalt saan hakkama rahata, sõbrunesin ühe plikaga keda ka sina tunned!!!!! tead kes, KERLI KÕIV...hahaa, panen pildi ka juurde, veits udune kahjuks, ta oli siin ühes eliitrestoranis,kus igast kuulsused käivad, kuhu ma tasuta sööma sain tutvusega:P, kerli on igavesti lahe, nii sõbralik ja armas, et jube ohe(kallistab jube tugevalt) igasttahes ta teeb siin turneed reedesel kontserdil olen vip listis ja tasuta muidugi:D:D seal saab olema ka esimene uus eestlaste klubi(sest siin oli mingi vana ka olemas aga see oli nii lame, et isegi saatkonnast paluti mul uut elu maarjamaa rahvale londonis sisse puhuda) sinna on mul juba eesti lipud ja videokaamera orgunnitud:D:D. hampstead heath on londoni suurim park ja öösel on sealt kivis peaga väääga lahe vaade londonile:D. inglise huumor rokib tegelt ja londonis on plikad ka kenad, korralikku ingliskeelt kõnelevast inimesest hoian kinni kahe käega jubedalt palju on välismaalasi, eriti poolakaid, sibulaid ja igast pigisid.

mul on siin olles vahel sellised hetked, et kas selline lahe olemine ongi päriselt, või kujutan ma endale neid asju ette, seetõttu palun ma aegajalt inimestel ennast näpistada, et veenduda', et ma ikka ärkvel olen:D:D samas üks kitarrist, kellega me eile õlle jõin ütles päris pullisti, just when everything looks great, everything goes shit:P (samas loodan, et mitte)

räägi nüüd ka seda, kuidas missi asjadega läheb, meillistis ma sinu nime veel ei näinud, samuti jutusta mis ise teed, kas töötadki veel tõllul, kuidas täisjõid, mis esper räägib, mis elus muud põnevat:D eesti ajalehed on mul siin olemas, tavaliselt üks kuni kaks päeva vanad(saatkonnast saab) aga jutusta ikka oma elust ka, kirjuta kasvõi pikemalt, ega mina pahaks ei pane, loen läbi huviga.

PS kui näiteks klassiekskursiooni ükskõik kuhu plaanite, anna teada kindlasti saan aidata, mul tulevad siin kontaktid igast maailma otsast:P ja sorry kirja sisu korrapärasuse pornograafia eest ma jätkuvalt ei viitsi neid asju üle lugeda.


No comments: