Monday, August 31, 2009

Miinisadamast

On siis üks sõber, kes teravaim pintsel pinalis tõesti ei ole. Tegelikult, kui ta oleks pinalis, siis oleks ta tõenäoliselt lihtsalt puust pulk. Viisakuse mõttes on tema nimeks alljärgnevas tekstis lihtsalt M.
Käis mul siis külas seen härra M, kui ta oli siis suutnud lõpuks terve nädal aega mitte midagi kapitaalselt perse keerata ja ta lasti lõpuks linnaloale. M teenib mereväes lootuses, et hommikused staadioni-ringid, madrats kaenlas suudavad ta asjalikumaks poisiks teha. Kas see õnnestub, või mitte, eks näis... reede öösel kuulen oma paraadnast lõugamist, lähen uksele ja kes muu seal oma paraadvormis räuskab, kui mitte M. "jää vait, hilja juba!" ja kohe otsa "jää vait sa oled vormis" see aitas. Maanas siis ette viltuse irve ja astus sisse. Pakusin talle siis rumalast peast veini. Üsna mõtlematu minust, teades M-i suhteid alkoholiga ja graatsilisust tema liikumises. Tunnikese möödudes suutis tema valge paraadvorm veini õnneks endasse imada ja minu valge diivan, kuhu ma tolguse istutasin punaseks ei saanudki. Kas järgmisel päeval M, olles veendunud et veinipleki saab vormilt välja hunniku vanishiga, sai selle välja. Mõnes mõttes küll, vähemasti tema nüüd ühtlaselt helesinisel vormil polnud plekkigi punast. Kogu selle aja peale, kui ta mu diivanit tagumikuga embas, endale veini peale loksutas ja oma elust rääkis sain ma kirja mõned suvalised jupid, siin all nad siis on, väljavõtted ta jutust.

(soovist hoida blogi keelekasutust võimalikult pornovabana, asendasin kõik M-i sõnad juurega nussima, sõnaga kõditama. Palun siis ise peas asendada:-D)
  • Ja siis mingi viis korda järjest kõditatakse
  • Lõpuks tuleb lõuna peale ja siis enam ei kõditata, siis tuleb kapitornaado
  • Mind tuntaksegi seal kui tundides magaja ja vahel juba enne tunni algust kõditatakse
  • Ma soovin suitsu teha - antakse pakk heina ja tikud, öeldakse: "tee suitsu!" Seejärel kõditatakse
  • Ma soovin lahkuda - neli venda tõstab sind kanderaami, preester loeb palve ja sind kantakse välja. Seejärel tehakse veel kõdi
  • Ja meid kõditati iga õhtu nii mis kole, igas suunas ja igat pidi
  • Treeningkõditamine, uputuse ajal keset ööd
  • Kõditamine enne magamaminemist, enne ärkamist ja peale magamaminemist
Jõudu sulle veidrik!


No comments: