Monday, August 31, 2009

Miinisadamast

On siis üks sõber, kes teravaim pintsel pinalis tõesti ei ole. Tegelikult, kui ta oleks pinalis, siis oleks ta tõenäoliselt lihtsalt puust pulk. Viisakuse mõttes on tema nimeks alljärgnevas tekstis lihtsalt M.
Käis mul siis külas seen härra M, kui ta oli siis suutnud lõpuks terve nädal aega mitte midagi kapitaalselt perse keerata ja ta lasti lõpuks linnaloale. M teenib mereväes lootuses, et hommikused staadioni-ringid, madrats kaenlas suudavad ta asjalikumaks poisiks teha. Kas see õnnestub, või mitte, eks näis... reede öösel kuulen oma paraadnast lõugamist, lähen uksele ja kes muu seal oma paraadvormis räuskab, kui mitte M. "jää vait, hilja juba!" ja kohe otsa "jää vait sa oled vormis" see aitas. Maanas siis ette viltuse irve ja astus sisse. Pakusin talle siis rumalast peast veini. Üsna mõtlematu minust, teades M-i suhteid alkoholiga ja graatsilisust tema liikumises. Tunnikese möödudes suutis tema valge paraadvorm veini õnneks endasse imada ja minu valge diivan, kuhu ma tolguse istutasin punaseks ei saanudki. Kas järgmisel päeval M, olles veendunud et veinipleki saab vormilt välja hunniku vanishiga, sai selle välja. Mõnes mõttes küll, vähemasti tema nüüd ühtlaselt helesinisel vormil polnud plekkigi punast. Kogu selle aja peale, kui ta mu diivanit tagumikuga embas, endale veini peale loksutas ja oma elust rääkis sain ma kirja mõned suvalised jupid, siin all nad siis on, väljavõtted ta jutust.

(soovist hoida blogi keelekasutust võimalikult pornovabana, asendasin kõik M-i sõnad juurega nussima, sõnaga kõditama. Palun siis ise peas asendada:-D)
  • Ja siis mingi viis korda järjest kõditatakse
  • Lõpuks tuleb lõuna peale ja siis enam ei kõditata, siis tuleb kapitornaado
  • Mind tuntaksegi seal kui tundides magaja ja vahel juba enne tunni algust kõditatakse
  • Ma soovin suitsu teha - antakse pakk heina ja tikud, öeldakse: "tee suitsu!" Seejärel kõditatakse
  • Ma soovin lahkuda - neli venda tõstab sind kanderaami, preester loeb palve ja sind kantakse välja. Seejärel tehakse veel kõdi
  • Ja meid kõditati iga õhtu nii mis kole, igas suunas ja igat pidi
  • Treeningkõditamine, uputuse ajal keset ööd
  • Kõditamine enne magamaminemist, enne ärkamist ja peale magamaminemist
Jõudu sulle veidrik!


televusseris

Vahetan kanaleid

ETV-s klõbistab yakuza raudteel stepptantsu.

Kanal kahes opereerib üks hindu oma isa peenist suuremaks.

MTV-s läheb rase naine sünnitama apteeki, mis müüs talle defektsed kondoomid.

Tv3-s kõlab Härra S L Jacksoni suust nali : "A sailor and a marine are taking a piss at a public restroom. The marine finishes first and washes his hands. The sailor just walks to the exit. So the marine says to him: hey, in the marines they teach us to wash our hands after taking a piss. The sailor says: yeah well, in the navy they teach us to not piss on our hands." Selge Samuel Jacksoni filmi puhul oli see highlight, võib nüüd rahuliku südamega teleka kinni panna ja midagi produktiivsemat teha.

Friday, August 28, 2009

uudiseid idast


Järgneva uudise otsa komistasin Postimees online'is Siin on ta siis originaalkujul, aga ma panen oma remargid punaselt juurde!

Sosnovõi Bori tuumajaamas seisati üks veel üks energiaplokk

28.08.2009 14:06


Peterburi lähistel Sosnovõi Boris asuva Leningradi tuumaelektrijaam kolmas energiaplokk pandi eile õhtul seisma. nõnda palju kui mina mäletan seisab neljas juba üle aasta

Tuumajaama kommunikatsioonijuht Sergei Averjanov rääkis uudisteagentuurile RIA Novosti telefoni teel, haiglast, et jahutussüsteemi kollektorist leiti auk see seletas ühtlasi jaama-koristajat vaevava probleemi, miks söökla põrandale alalõpmata nurka vett koguneb. Ta kinnitas, et radiatsiooni foon jaamas ja selle lähipiirkonnas jääb lubatu piiridesse täpselt see paras arv röntgeneid, et 10 minutit kuivava valge lina taustal seistes sinna terve luustik jõuaks jäädvustuda.

«Vea kõrvaldamiseks keerati üritati keerata võimsus nullini maha, sest sellised tööd nõuavad energiaploki peatamist ja jahtumist samuti vajavad need treenitud spetsialiste, viimased insenerid kes olid tuttavad Sosnovi Bor-i tüüpi tuumajaamadega surid Tšernobolis,» selgitas ta.

Averjanovi sõnul pandi plokk seisma kell 19.42 Moskva aja järgi 15 lähedalasuvat seafarmi jäid elektrita. Remonditööd peaksid lõppema algama 31. augustiks.

Sosnovõi Bori tuumajaamas töötab praegu esimene ja teine energiaplokk, neljas on kapitaalremondis. told you so.

Soome lahe ääres asuvat tuumajaama hakati ehitama 1967. aasta septembris. Esimene energiaplokk hakkas tööle 1973. aastal, neljas plokk 1981. aastal.Tšernobõli katastroofi ajaks tähistas neljas plokk oma 5 juubelit. Tuumareaktorite aastates on see ca. 35.

Keskkonnaameti kiirgusosakonna referent Lee Kungla ütles Postimees.ee'le, et neid pole õnnetusest teavitatud võttes näiteid minevikust siis ei teata venemaa oma tuuma-õnnetustest enne, kui duumas istuvatel taatidel hakkab juukseid peast sadama, kuid kui see on Rahvusvahelise Aatomienergiaagentuuri skaalal esimese või teise astme õnnetus rahvusvahelisel agentuuril pole selle jaoks skaalat. Venemaal liigitatakse seda jama lihtsalt kausta "pizdets", nagu väidab Soome radiatsiooniohutuse keskuse juhataja Heikki Reponen, siis kiirgusohtu Eestile sellest ei tulene.

«Esimese astme õnnetustest ei peagi rahvusvaheliselt teavitama,» selgitas ta, lisades, et esimese ja teise astme õnnetused on reeglina ettevõttesisesed ning radiatsiooniohtu kaugemale need endast ei kujuta.

Vot selline lugu oli siis... päris tõsine jama tuleb siis kui kolm neljast energiaplokist seiskuvad. Miks on neid Tuumaelektrijaamades muidu alati vähemalt kaks? Ikka selle tarvis, et kui ühe reaktoriga peaks midagi juhtuma, siis on teine suuteline energia puudujäägi korvata ja katkise reaktori tuuma jahutada. Igatahes fakt on see et, mõnisada kilomeeter Eesti piirist eemal seisab üks maailma vanimaid töötavaid tuumaelektrijaamu. Ja seda haldavad inimesed kes on läbi ajaloo olnud tuumaenergiaga sama ettevaatlikud, kui pärdikud laetud revolvritega.

Huuah extreme makeover

Kõigist poistest teisel pool aeda tunneb Huuah ennast püksades vast kõige mugavamalt. Camo-riietus oli ja on tema naturaalne kest ilma milleta Huua kaotaks jupi oma identiteedist ja kaoks halli massi. Huuah on küllap selline inimene kes hea meelega, seljas digitaal-camo viiks oma laigulises kleidis pruudi altari ette, kui aeg tuleb.



Ometigi vooris ühel võrdlemisi sajuta juulikuu päeval mööda tartu auklike tänavaid ja munakivisillutisi, ranna-pastelde lõbusa plärtsumise saatel keegi vägagi Huuale sarnane tegelane.Kas selle Londoni-suvitaja garderoobi-kuhja all oli Huuah?

Wednesday, August 26, 2009

uus administratsioon



Kuidagi pidi ju alustama... Mõtlesin et kaks paberitükki lõua all kleepides ja tagurpidi filmides oleks kõige loogilisem.

President